Onderscheidend aan HumanNova

Bij de trainingen van HumanNova mag u eenvoudigweg de hoogste kwaliteit verwachten. Dat durven we te zeggen omdat al onze docenten absolute specialisten zijn in hun vakgebied. Nog iedere week zijn ze werkzaam in de beroepspraktijk. Daardoor zijn ze goed op de hoogte van de modernste technieken om gezondheids- en veiligheidsrisico’s te voorkomen. Bovendien houden ze hun kennis over alle relevante wet- en regelgeving continu up-to-date.

Wij geloven in de kracht van onze trainers om lesstof over te brengen op een manier dat die bijblijft en dat cursisten zich écht bewust worden van mogelijke risico’s op de werkplek. Daarbij sluiten ze nauw aan bij de specifieke behoeften en vragen van de cursisten. HumanNova ziet dit als een zeer belangrijk pluspunt ten opzichte van (gestandaardiseerde) e-learning modules.

Om voldoende aandacht te kunnen geven aan het bespreken van casussen uit de eigen werkpraktijk en aan het uitwisselen van ervaringen, werkt HumanNova altijd met kleine groepen (max. 6-8 personen). Zo houden we de opleidingen concreet en de kwaliteit hoog.

Van deelnemers krijgen wij vaak te horen dat ‘de prettige sfeer’ zo typerend is voor HumanNova. Cursisten voelen zich snel op hun gemak. Dat is een compliment waar wij trots op zijn. Want als mensen zich comfortabel voelen, nemen zij ook de lesstof beter op. En uiteraard is dat precies ons (en uw) doel.