Wanneer

     
09:00 - 17:00

Kosten per persoon

Reserveren gesloten

Locatie

Aristo Utrecht
Brennerbaan 150, Utrecht, 3524 BN

Opleiding

Kaart niet beschikbaar

Let op; het betreft hier de opleiding DLP volgens de nieuwe publicatie CROW 400, voor het werken in klasse Oranje en Rood ‘niet vluchtig’. Voor de register DLP (klasse Rood ‘vluchtig’ en Zwart) is de opleiding DLP-R van toepassing. Klik hier voor de opleiding DLP-R.

De DLP (Deskundige Leidinggevende Projecten) begeleidt projecten waarbij een mogelijk blootstellingsrisico aanwezig is bij grondroerende activiteiten (bodemgerelateerd). De DLP is in staat om maatregelen op- of af te schalen passend bij de risico’s die zich bij de werkzaamheden openbaren. De DLP werkt vanaf de veiligheidsklasse “Oranje” tot en met “veiligheidsklasse Rood niet vluchtig” nauw samen met de veiligheidskundige. De DLP beschikt over leidinggevende kwaliteiten. Hierbij is het van belang dat de DLP medewerkers aanspreekt op hun handelen en oog heeft voor veiligheids- en gezondheidsrisico’s die zich tijdens de werkzaamheden openbaren.

De DLP opleiding is sterk gericht op het praktisch ‘risico gestuurd’ werken. Indien het examen na de cursus met goed gevolg is afgelegd, dan ontvangt u het certificaat DLP. Dit DLP certificaat heeft een geldigheidsduur van vijf jaar en voldoet aan de eisen vanuit de CROW 400.

Meer informatie over de CROW 400 vindt u op www.crow400.info

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze opleiding.