Wanneer

     
09:00 - 17:00

Kosten per persoon

Reserveren gesloten

Locatie

Tilburg (HumanNova)
Ellen Pankhurststraat 1, Tilburg, 5032 MD

Opleiding

Kaart wordt geladen...

Als Asbestdeskundige (ADK) toezicht houden op de keten van asbestverwijdering, van opdrachtgever tot stortplaats. Deze opleiding is bijzonder geschikt voor eigenaren/opdrachtgevers, handhavers en HVK en AH. 

In de opleiding Asbestdeskundige leert u de ins and outs van de asbestketen kennen. Alle aspecten van het omgaan met asbest komen aan bod, van wetgeving tot het bepalen van de blootstelling en  van melding tot verwijdering. In deze 3-daagse opleiding krijgt u als deelnemer een duidelijke overzicht.  Op de laatste opleidingsdag bezoeken we met de deelnemers een asbestsanering op locatie. U maakt dan samen met een ervaringsspecialist een rondleiding waarbij u de theoretische onderwerpen van de twee eerste lesdagen in de praktijk kunt ervaren.

Twee van de belangrijkste aspecten van deze opleiding ‘ asbestdeskundige ‘ zijn de praktisch toepassing van de asbest wet- en regelgeving voor de  arbodeskundige of toezichthouder en de methoden voor het bepalen van het blootstellingsrisico. Hier vindt u de inhoudsopgave van deze 3-daagse opleiding Asbestdeskundige.

Het volgen van deze opleiding is momenteel erg interessant indien u op de hoogte wilt zijn van de ‘asbest’ wijzigingen in de arboregeling welke in 2017 van kracht zijn. Daarnaast worden de procescertificaten SC 548, SC 547 en de NEN2991 behandeld voor het beoordelen van de asbest blootstelling tijdens de werkzaamheden.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze opleiding.