Wat wij doen

Ieder jaar krijgen in ons land vele werknemers een arbeidsongeval met lichamelijk, psychisch letsel of blijvende gezondheidschade. Van al het ziekteverzuim in Nederland heeft ongeveer een kwart met het werk te maken. Achter zulke cijfers schuilt niet alleen veel persoonlijk leed. Voor bedrijven brengt het ook forse financiële risico’s en een mogelijke smet op hun imago met zich mee.

HumanNova helpt u om de arbeidsrisco’s binnen uw organisatie te beheersen. Dat doen wij door advies en voorlichting te geven, toegespitst op uw specifieke situatie en hulpvraag. Wij verzorgen opleidingen en trainingen, zowel in-company als op onze locaties in Tilburg en Utrecht.

Denken vanuit gezondheidsrisico’s in de werkomgeving staat daarbij steeds centraal. Op een zeer toegankelijke manier leren wij u om risico’s te herkennen, om ze vervolgens te kunnen voorkomen. Deze aanpak leidt tot een dalend ziekteverzuim en personeelsverloop, meer gemotiveerde werknemers en waardering voor uw organisatie als goede werkgever.

Zorgen dat uw medewerkers, collega’s en uzelf veilig en gezond aan het werk kunnen blijven. Daarom draait het bij HumanNova!