Opleiding Asbestdeskundige SC-570 (ADK) herhaling

Cursusnr.OpleidingDocentLocatieDagdeel
asbed002ASBESTDESKUNDIGE herhalingJean-Pierre Ghijsens / Arco EngelenTilburg / Nieuwegein1 dag
 • Als Asbestdeskundige (ADK) toezicht houden op de keten van asbestverwijdering, van opdrachtgever tot stortplaats. Deze opleiding is bijzonder geschikt voor de Asbestdeskundige die op de hoogte wil blijven van de relevante wet- en regelgeving.

  In de opleiding Asbestdeskundige herhaling worden de belangrijkste wijzigingen op het gebied van asbest wet- en regelgeving en de zelfregulering behandeld. Daarnaast worden de oa de vernieuwde procescertificaten SC 530 en SC 540 en de NEN2990 besproken.

  Docenten voor deze opleiding zijn de heer J.P. Ghijsens, en de heer Arco Engelen. Arco Engelen is mede-auteur van de nieuwe handreiking ‘asbestcalamiteiten’ van de Nederlandse vereniging BWT , lid van o.a. het Centraal College van Deskundigen Asbest en vertegenwoordiger van de NVvA.

  Klik hier voor de eind en toetstermen van de opleiding , niveau MBO+

  Om de opleiding zo effectief mogelijk te houden is de opleidingsgroep nooit groter dan 8 deelnemers.

 • De cursus is bestemd voor diegenen die reeds in het bezit zijn van een SC-570 certificaat of diploma

  Vooropleiding: 3-daagse opleiding Asbestdeskundige.

 • De kostprijs voor de 1-daagse opleiding Asbestdeskundige herhaling bedraagt € 299,00 excl. BTW en inclusief theorietoetsing met certificaat, cursusmateriaal en lunch.

 • Na de opleiding bent u op de hoogte en bekend met de eind- en toetstermen van de Sc-570 Stichting Certificatie Asbest. U bent op de hoogte van de geldende asbest wet- en regelgeving. U bent in staat om inventarisatierapporten, vergunningen, en asbestblootstelling te beoordelen en op de locatie van de asbestsanering toezicht te houden. Na het behalen van het CKI examen ontvangt u het certificaat Asbestdeskundige SC-570.

  Indien u wenst kunt u zich, nadat u een theorie- en een praktijkexamen heeft behaald bij een erkend examenbureau, als gecertificeerd asbestdeskundige laten registreren. Dit examen is optioneel en de kostprijs is afhankelijk van het door u gekozen examenbureau.

 • AANMELDING OPLEIDING ASBESTDESKUNDIGE herhaling
  1. Tilburg, 19 maart 2020
   Tilburg, 18 juni 2020
   Utrecht, 17 september 2020
   Tilburg, 17 december 2020
   Incompany, wij nemen met u contact op
  2.  

  3. aanhef heermevrouw
  4.  

  5. aanhefheermevrouw
  6.  
   Indien u meerdere deelnemers tegelijk wilt aanmelden voor deze opleiding, dan hoeft u alleen de naam van de extra deelnemer te vermelden bij de 'opmerkingen'

    

  7.  

  8.  

  9.  

  10. Vink hier aan om de voorwaarden te accepteren
  11.  
   (u bevindt zich op een beveiligde website, uw gegevens worden beveiligd verzonden. Het kan daarom enkele seconden duren voordat u de bevestiging ontvangt. Ontvangt u geen bevestiging, controleer dan eerst uw email spambox of neem contact met ons op 013-5904739.)