Legionella risico-analyse

Cursusnr.OpleidingDocentLocatieDagdeel
arboco003LEGIONELLA RISICO-ANALYSEArco EngelenTilburg1 dag
 • Deze eendaagse cursus geeft u inzicht in de methode om zelfstandig een Legionella RIE te begeleiden en preventief / praktisch op te treden tegen de risico’s van de Legionella bacterie.

  De  praktische cursus Legionella risicoanalyse geeft een heldere aanpak voor het maken van een Legionella risicoanalyse voor leidingwater en voor proceswater zoals koeltorens en het lucht-behandelingssysteem (waaronder de ISSO 55.1 / 2). Tijdens deze cursus zal eerst de theorie worden behandeld volgens de BRL 6010,waarna  het leidingwater en het proceswater zal worden behandeld. Afsluitend volgt een case.

  Deze cursus behandelt ook welke regelgeving precies geldt voor welk soort waterinstallatie, en wie er toezicht houdt op de naleving van de regels. Belangrijk om te weten, voor alle eigenaren en beheerders van watervoerende systemen. Ook voorziet deze cursus in de benadering van de 4 verschillende risicoklassen zoals de wet ze voorschrijft.

   

  Deze opleiding is door SKO Hobeon erkend (1 SKO punt) SKO HumanNova

  Om de opleiding zo actief mogelijk te houden is de opleidingsgroep nooit groter dan 6 deelnemers.

 • Deze cursus is, bestemd voor diegenen, die te maken krijgen met beoordelingen en metingen naar Legionella bacterien. Te denken valt aan:

  • technische dienst
  • medewerkers facilitaire zaken
  • arboprofessionals
  • gemeentemedewerkers
  • preventiemedewerkers
  • arbocoördinatoren

  MBO niveau door kennis of ervaring. Een technische achtergrond wordt aanbevolen.

 • De kostprijs voor deze cursus Legionella risicoanalyse bedraagt € 495,00 per persoon, inclusief cursusmap, certificaat en lunch en exclusief BTW

 • Na de cursus bent u op de hoogte van u de belangrijkste facetten van de Legionella risicoanalyse. U bent in staat om zelfstandig een Legionella RIE te begeleiden en preventief/ praktisch op te treden tegen de risico’s van de Legionella bacterie. U ontvangt bij volledige deelname aan de cursus het certificaat ‘Legionella risicoanalyse uitvoeren’.

 • AANMELDING OPLEIDING LEGIONELLA risico-analyse
  1. Open inschrijving, wij nemen met u contact op
  2.  

  3. aanhef heermevrouw
  4.  

  5. aanhefheermevrouw
  6.  
   Indien u meerdere deelnemers tegelijk wilt aanmelden voor deze opleiding, dan hoeft u alleen de naam van de extra deelnemer te vermelden bij de 'opmerkingen'

    

  7.  

  8.  

  9.  

  10. Vink hier aan om de voorwaarden te accepteren
  11.  
   (u bevindt zich op een beveiligde website, uw gegevens worden beveiligd verzonden. Het kan daarom enkele seconden duren voordat u de bevestiging ontvangt. Ontvangt u geen bevestiging, controleer dan eerst uw email spambox of neem contact met ons op 013-5904739.)