DLP werken in of met verontreinigde grond, grondwater / CROW 400

Cursusnr.OpleidingDocentLocatieDagdeel
bode002DLP, CROW400Jean-Pierre Ghijsens / Arco EngelenTilburg of Nieuwegein2 dagen
 • Let op; het betreft hier de opleiding DLP volgens de nieuwe publicatie CROW 400, voor het werken in klasse Oranje en Rood ‘niet vluchtig’. Voor de register DLP (klasse Rood ‘vluchtig’ en Zwart) is de opleiding DLP-R van toepassing. Klik hier voor de opleiding DLP-R

  De DLP (Deskundige Leidinggevende Projecten) begeleidt projecten waarbij een mogelijk blootstellingsrisico aanwezig is bij grondroerende activiteiten (bodemgerelateerd). De DLP is in staat om maatregelen op- of af te schalen passend bij de risico’s die zich bij de werkzaamheden openbaren. De DLP werkt vanaf de veiligheidsklasse “Oranje” tot en met “veiligheidsklasse Rood niet vluchtig” nauw samen met de veiligheidskundige. De DLP beschikt over leidinggevende kwaliteiten. Hierbij is het van belang dat de DLP medewerkers aanspreekt op hun handelen en oog heeft voor veiligheids- en gezondheidsrisico’s die zich tijdens de werkzaamheden openbaren.

  De DLP opleiding is sterk gericht op het praktisch ‘risico gestuurd’ werken. Indien het examen na de cursus met goed gevolg is afgelegd, dan ontvangt u het certificaat DLP. Dit DLP certificaat heeft een geldigheidsduur van vijf jaar en voldoet aan de eisen vanuit de CROW 400.

  Meer informatie over de CROW 400 vindt u op www.crow400.info

   

 • De cursus is bestemd voor diegenen die betrokken zijn bij grondroerende activiteiten in of met verontreinigde (water-) bodem /waterbodem van klasse oranje tot rood niet vluchtig zoals:

  – Opdrachtgevers GWW
  – Aannemers GWW
  – Bekabelaars
  – Calculatoren GWW
  – Gemeente / provincie / RUD
  – HVK / arbeidshygiënist
  – Milieu adviesbureaus

  Vooropleiding: MBO niveau door opleiding of ervaring en/of DLP opm

 • De duur van de opleiding bedraagt, overeenkomstig de CROW 400, 2 dagen (14 uur exclusief examen).  De duur van de opleiding wordt vermeld op het DLP certificaat. CROW vermeldt nadrukkelijk dat het certificaat alleen geldig is indien is voldaan aan het examen en aan de minimale opleidingsduur.

  Het examen voor de opleiding DLP wordt afgenomen op de laatste lesdag, op locatie van de opleiding, door een onafhankelijke organisatie volgens de toetstermen uit de CROW 400 pagina 63 en 64.

 • De kostprijs voor deze twee daagse opleiding DLP bedraagt € 565,00 excl. BTW en inclusief examen, originele CROW 400 publicatie, certificaat, pasje en lunch.

 • Na de opleiding bent u goed voorbereid op het examen ‘DLP’ . Indien u de schriftelijke examen met goed gevolg heeft afgelegd, dan voldoet u aan de eind- en toetstermen zoals deze zijn vermeld in de CROW 400 publicatie. U ontvangt een certificaat en persoonlijk pasje. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

  Vervolgopleiding:
  Na het behalen van het certificaat bestaat de mogelijkheid om de 1-daagse aanvullende DLP-R module te volgen. Met deze aanvullende module bent u voorbereid voor het examen DLP-R. (zie opleiding DLP-R)

 • AANMELDING OPLEIDING DLP
  1. Tilburg 24 en 25 maart 2020 GEANNULEERD!
   Tilburg 18 en 19 mei 2020
   Utrecht 7 en 8 juli 2020
   Incompany, wij nemen met u contact op
  2.  

  3. aanhef heermevrouw
  4.  

  5. aanhefheermevrouw
  6.  
   Indien u meerdere deelnemers tegelijk wilt aanmelden voor deze opleiding, dan hoeft u alleen de naam van de extra deelnemer te vermelden bij de 'opmerkingen'

    

  7.  

  8.  

  9. Vink hier aan om de voorwaarden te accepteren
  10.  
   (u bevindt zich op een beveiligde website, uw gegevens worden beveiligd verzonden. Het kan daarom enkele seconden duren voordat u de bevestiging ontvangt. Ontvangt u geen bevestiging, controleer dan eerst uw email spambox of neem contact met ons op 013-5904739.)