DLP herhaling, werken met verontreinigde grond / grondwater (CROW 400)

Cursusnr.OpleidingDocentLocatieDagdeel
bode003DLP herhalingJean Pierre-Ghijsens / Arco EngelenTilburg1 dag
 • Van DLP CROW 132 naar DLP CROW 400.

  Bent u in het bezit van een DLP certificaat volgens de CROW 132 dan kunt u vanaf heden de 1 -daagse opleiding volgen om het certificaat om te zetten in het regulier DLP certificaat volgens de CROW 400 publicatie.  Voor het certificaat DLP-R is een herhalingsopleiding niet van toepassing. De opleiding DLP-R verschilt wezenlijk ten opzichte van de ‘oude’ DLP opleiding (zie ook opleiding DLP-R).

  Wij bieden u een DLP opleiding aan, die u volledig voorbereid op het DLP examen. Indien u het examen voor ‘DLP herhaling’ met goed gevolg heeft afgelegd, dan ontvangt u een nieuw certificaat DLP. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van vijf jaar en voldoet aan de eisen uit de CROW 400.

  HumanNova is voor deze opleiding erkend door Hobeon / SKO.

 • De opleiding is bestemd voor diegene die reeds in het bezit is van een DLP certificaat.

  – Opdrachtgevers GWW
  – Aannemers GWW
  – Calculatoren GWW
  – Gemeente / provincie / RUD
  – HVK / arbeidshygiënist
  – Milieu adviesbureaus (monsternemer)

 • De kostprijs voor de 1-daagse cursus herhalingscursus DLP bedraagt € 339,00 excl. BTW en inclusief CROW 400 publicatie, examen en lunch. Indien u reeds in het bezit bent van een CROW 400 publicatie, dan wordt € 105,00 in mindering gebracht op de kostprijs.

 • Na de opleiding bent u goed voorbereid op het examen herhaling DLP. Indien u het examen met goed gevolg heeft afgelegd, dan voldoet u aan de eind en toetstermen zoals deze zijn opgesteld door CROW.

 • AANMELDING OPLEIDING DLP herhaling
  1. Tilburg 26 juni 2019
   Utrecht 9 oktober 2019
   Tilburg 20 november 2019
   Utrecht 11 december 2019
   Incompany, wij nemen met u contact op
  2.  

  3. aanhef heermevrouw
  4.  

  5. aanhefheermevrouw
  6.  
   Indien u meerdere deelnemers tegelijk wilt aanmelden voor deze opleiding, dan hoeft u alleen de naam van de extra deelnemer te vermelden bij de 'opmerkingen'

    

  7.  

  8.  

  9.  

  10. Vink hier aan om de voorwaarden te accepteren
  11.  
   (u bevindt zich op een beveiligde website, uw gegevens worden beveiligd verzonden. Het kan daarom enkele seconden duren voordat u de bevestiging ontvangt. Ontvangt u geen bevestiging, controleer dan eerst uw email spambox of neem contact met ons op 013-5904739.)